Op zondag 17 december gaat de eerste Santa Run Weert van start. Op deze zondag kleurt WintersWeert kerstrood. Loop jij ook met mee voor het goede doel? Deelname voor volwassen bedraagt € 10,- en voor kinderen € 5,- inclusief kerstmanpak, een herinneringsmedaille, kopje erwtensoep, een wafel en gluhwein.

Op zondag 17 december 2017 gaan kerstgevoel, het goede doel en een geweldige dag met familie, vrienden, collega’s en kennissen hand in hand. De Santa Run is een funwalk voor jong en oud, waarbij deelnemers in een kerstmanpak door Weert wandelen. Met dit evenement wordt geld opgehaald voor Stichting Kindervakantiewerk Weert en de Nierstichting Nederland.

De wandeling is ca. 3,5 km door en langs het centrum van Weert op verschillende plaatsen staat live muziek. Iedereen kan dus meedoen!

Inschrijven kan via: https://weert.rotarysantarun.nl/inschrijven/

 

Op zondag 17 december gaat de eerste Santa Run Weert van start. Op deze zondag kleurt WintersWeert kerstrood. Loop jij ook met mee voor het goede doel? Deelname voor volwassen bedraagt € 10,- en voor kinderen € 5,- inclusief kerstmanpak, een herinneringsmedaille, kopje erwtensoep, een wafel en gluhwein.Op zondag 17 december 2017 gaan kerstgevoel, het goede doel en een geweldige dag met familie, vrienden, collega’s en kennissen hand in hand. De Santa Run is een funwalk voor jong en oud, waarbij deelnemers in een kerstmanpak door Weert wandelen. Met dit evenement wordt geld opgehaald voor Stichting Kindervakantiewerk Weert en de Nierstichting Nederland. De wandeling is ca. 3,5 km door en langs het centrum van Weert op verschillende plaatsen staat live muziek. Iedereen kan dus meedoen!Inschrijven kan via: https://weert.rotarysantarun.nl/inschrijven/

Geplaatst door Rotary Weert op Vrijdag 8 december 2017