Santa Walk Weert

Santa Walk Weert (Foto: MARK VIALLE)
Op zondag 16 december kleurt Winters Weert tijdens de Santa Walk Weert weer kerstrood.

Op zondag 16 december gaat voor de tweede keer de Rotary Santa Walk van start. De Santa Walk is een funwalk voor jong en oud, waarbij deelnemers in een kerstmanpak een wandeling van ca. 3,5 km door en langs het centrum van Weert lopen. De start is om 15.00 uur in de Paterskerk aan de Biest 43 te Weert. Op verschillende plaatsen staan er stempelposten met o.a. live muziek, glühwein, chocomel en erwtensoep. Iedereen kan dus meedoen! Na afloop is er vanaf 16.00 uur een swingende Christmas afterparty.

Tijdens de Santa Walk gaan kerstgevoel, het goede doel en een geweldige dag met familie, vrienden of collega’s hand in hand. De Rotary Santa Walk Weert is een initiatief van de Rotary Club Weert. Met dit evenement wordt geld opgehaald voor Kindervakantiewerk Weert en Rotary Water & Sanitation.

Inschrijven kan via de website Santa Run Weert https://weert.rotarysantarun.nl/inschrijven

Deelname kost € 12,50 per persoon (kinderen € 7,50). Een kerstpak en de versnaperingen onderweg zijn hierbij inbegrepen.

Rotary is een wereldwijd netwerk van geïnspireerde individuen die hun passie vertalen naar relevante maatschappelijke doelen om het leven in samenlevingen te verbeteren. Rotary biedt diensten aan anderen, bevordert integriteit en begrip voor elkaar in de wereld, bevordert goodwill en vrede door de samenwerking van zakelijke, professionele en maatschappelijke leiders.

https://www.facebook.com/RotaryWeert