Informatie

De Rotary Santa Run Weert is een initiatief van de Rotary Club Weert. De Santa Run is een funwalk voor jong en oud, waarbij deelnemers in een kerstmanpak door Weert wandelen. Met dit evenement wordt geld opgehaald voor Kindervakantiewerk Weert en de Nierstichting. De wandeling is 3,4 km door en langs het centrum van Weert. Iedereen kan dus meedoen!

> Bekijk hier het deelnamereglement.

Kernwaarde Rotary
Rotary is een wereldwijd netwerk van geïnspireerde individuen die hun passie vertalen naar relevante maatschappelijke doelen om het leven in samenlevingen te verbeteren.

Rotary biedt diensten aan anderen, bevordert integriteit en begrip voor elkaar in de wereld, bevordert goodwill en vrede door de samenwerking van zakelijke, professionele en maatschappelijke leiders.